Gezondheidsrisico

gezondheidsrisicoGedetailleerd uitleg van de testuitslag

Het gezondheidsrisico is een uitslag die gebruikt wordt voor het bepalen van het algemene gezondheidsrisico van de persoon. De uitslag is gebaseerd op de uitslagen van alle uitgevoerde testen en vooral op de uitslagen van het ECG, Stress, Vitaliteit en de Correlatie.
Het programma analyseert de kans op gezondheidsproblemen en geeft de uitslag in een percentage tussen 1% – 100%). De normaal waarde is 50%.
Na onderzoek op duizenden personen en vele jaren volgen van grote groepen mensen is een statisch model ontwikkeld op basis waarvan het gezondheidsrisico wordt berekend. Hierbij is vooral gekeken naar het ontstaan van een variatie aan ziekten, waaronder levensgevaarlijke ziekten. Het gezondheidsrisico geeft informatie over het risico op het moment dat de test wordt uitgevoegd. Wanneer deze herhaald wordt na verloop van tijd kan de uitslag dus anders zijn.
Het onderzoek van het gezondheidsrisico is een belangrijke taak van de preventieve geneeskunde. Het gezondheidsrisico kan ook door middel van andere testen worden beoordeeld. Echter, internationaal onderzoek heeft aangetoond dat de HRV de meest belangrijke test is die men kan doen om het gezondheidsrisico te bepalen.
Bovendien helpt de test om een goede richtlijn op te stellen voor een persoon, waarbij de levensstijl zo optimaal mogelijk kan worden aangepast (sport, voeding, slaappatroon, emotionele activiteiten en dergelijke).