Body-Vital-Check Points Nederland

Een landelijk netwerk dat nog iedere dag groeit. U kunt deel van dit netwerk worden. Dit alles zonder investering, maar met belangrijke extra voorzieningen voor uw klanten/patiënten, of met interessante verdienmogelijkheden voor commerciële activiteiten.

ER IS GEEN INVESTERING NODIG !!!!!!

Wij investeren in een Body-Vital-Check point gebaseerd op het principe van “pay per use”. Wij leiden uw personeel op, voor een correcte uitvoer van de testen. U betaalt ons een niet geëvenaard prijsniveau per test. U neemt minstens 25 tests per maand af.

Indien u liever de test door ons laat afnemen, kan dat ook. Wij komen dan naar  u toe!! Dit kunnen wij pas waarmaken voor groepen vanaf 10 personen. Contacteer ons voor een afspraak om dit op grond van uw situatie te bespreken.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 91% van de mensen harder traint en beter gemotiveerd is om hun doelstellingen te halen, als ze getest worden.
* National Health Service ;United Kingdom (NHS – 2014)) . Ook wordt door wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat fitnessclubs ieder jaar 40% van hun leden verliezen. De investeringen in Marketing, liggen daarentegen op een zeer hoog niveau.
* European Fitness Association (EFAA – 2013)